Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.
Siempre podrá revocar su consentimiento y obtener más información aquí.

Ocultar
Compra de entradas online
Bienvenido a nuestro sistema de venta de entradas online.
En él podréis obtener vuestras entradas de un modo sencillo y práctico.

8 sep

Sopar Medieval

viernes, 8/09/2017 22:00 h 

Sopar Medieval

viernes, 8/09/2017 22:00 h 

Sopar medieval amenitzat per Els Berros de la Cort, Yvonne León, Cort Comtal, Foc amb Excalibur, Ballarines de la Taifa, Les MontsRieurs, Esbart de Castelló, Sübitus, Xarop de Canya, Graiatus, Improvistos, El Sidral


Menú:

Gran sopar medieval en honor del comte Malgaulí
 
Durant tot el sopar els bufons i malabaristes de la Cort, ens entretindran amb els seus divertiments, ocurrències i destreses.
 
El grup de música Graiatus acompanyarà l’entrada del Rentamans i el Pa i la sal.
 
Primer plat:
 
A continuació el grup de música Sübitus ens farà l’entrada del primer plat: Escudella amb pilotilles. Tot seguit, la dansa oriental de Les Ballarines de la Taifa ens amenitzarà el plat amb Somnis d’orient amb música en directe.
 
Segon plat:
 
Una magnífica Carn a l’estil medieval serà presentada pel grup musical i d’animació Xarop de canya. En acabat, gaudirem d’un espectacular concert a l’escenari central amb Els Berros de la Cort.
 
Postres:
 
Els personatges del bosc Les Tanarucks, de la cia. francesa Les MontsRieurs, ens introduirà la magnífica Flaona i el Piment (vi medieval especiat). A continuació, els Serfs de la Gleva ens delectaran amb una Cançó jueva.
 
Gran final:
 
Un fantàstic espectacle de foc a l’escenari central, a càrrec de la cia. Excalibur, ens donarà l’entrada de l’Aigua d’herbes. Tot seguit una gran dansa participativa a càrrec de l’Esbart de Castelló i música de Sübitus, clourà aquest gran sopar.
 
Benvinguts i benvingudes al XXVII Festival Terra de Trobadors!
AJUNTAMENT DE CASTELLÓ D’EMPÚRIES
Plaça del Joc de la Pilota, 1 17486 Castelló d’Empúries
Teléfono: 972183207
E-mail: helpdesk@koobin.com

¡Síguenos!

Aviso legal
Política de cookies
Desarrollado porKoobin